Lift alarmsysteem

Met meer dan 35 jaar ervaring in de telecommunicatiesector is de LIFT COM-divisie de belangrijkste leverancier van noodoproepsystemen en GSM-gateways voor de Europese liftindustrie.

In samenwerking met de meest vooraanstaande liftfabrikanten worden zeer betrouwbare beveiligingsapparatuur en softwareplatforms ontworpen en ontwikkeld om te anticiperen op de behoeften van de liftmarkt.

De esse-ti noodoproepsystemen voor liften voldoen aan de Europese richtlijnen EN 81-80, EN 81-28, EN 81-70 en garanderen de meest betrouwbare, snelle en flexibele installatie op elk type lift.

De gloednieuwe 2W-lijn is de nieuwe serie autodialers met verhoogde prestaties en betrouwbaarheid met slechts 2 draden; de categorie HELPY omvat de meest bekende noodoproepsystemen voor liften die geschikt zijn voor elke installatie; AIR is het revolutionaire draadloze noodoproepsysteem, met de GSM- en draadloze voordelen.

Lift Alarmdiensten

Als u op een alarmknop van de lift drukt, verwachten de meeste mensen een antwoord op de oproep voor assistentie. Met onze continu bewaakte alarmdiensten beveiligt u niet alleen uw liftalarmen, maar ook het comfort van een menselijke stem.

hefboomalarmen ontworpen om de uitdagingen van de toekomst op te lossen

Naarmate de vaste lijnen worden gemoderniseerd en de cellulaire netwerken zich ontwikkelen, worden de analoge liftalarmen van vandaag de dag niet meer betrouwbaar doorgegeven aan de alarmontvanger. Onze digitale communicatieoplossing voor liftalarmen is compatibel met alle alarmpanelen en ondersteunt marktleidende alarmprotocollen.

Onze diensten voor alarmtransmissiebewaking en het doorsturen van liftalarmen en foutmeldingen naar de ontvanger van het alarm. Met cellulaire alarmcommunicatie kunt u snel en eenvoudig een oplossing vinden die voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Onze klanten hebben hoge normen, dus we bieden alarmcommunicatie met de optie van tweewegs spraakoverdracht en veilige noodcommunicatie via cellulaire netwerken. En kritische alarmen worden binnen enkele seconden naar de geselecteerde alarmontvanger gestuurd.

De diensten bewaken de communicatie tussen uw alarmsysteem en de geselecteerde alarmontvanger de hele dag door en waarschuwen onmiddellijk voor systeemwijzigingen.

Onze liftcommunicatie voldoet aan alle geldende richtlijnen en normen voor liftalarmen en overtreft deze in veel gevallen. Zo controleren wij bijvoorbeeld de communicatie drie keer zo vaak als de EU-vereisten voor liftalarmen. U kunt de terminal ook aansluiten op een vast IP-adres als secundair communicatiepad.

Overzicht en verhoogde bewakingscamera veiligheid

Naast onze alarmdiensten kunnen we het leven voor u en uw klanten nog veiliger maken met onze aanvullende diensten. Deze geven u meer flexibiliteit in het bewaken en controleren van uw alarmsystemen en foutmeldingen. Service op afstand maakt het mogelijk om problemen op te lossen en toegang te krijgen tot externe apparatuur. Lees meer over AddView en Remote Service.

Een alarm dat bij elk huis past

Huisalarmsystemen kunnen een zeer effectief afschrikmiddel zijn; 60% van de inbrekers zegt dat ze zouden worden ontmoedigd om zich op een huis te richten als ze wisten dat het een huisalarm had.

Dus of u nu op vakantie gaat, of gewoon het licht uit doet na een lange dag op het werk, een ingebouwd huisalarmsysteem kan volledige gemoedsrust bieden, waarbij zowel uw eigendommen als – het belangrijkste – u en uw gezin worden beschermd.

Met dit alles in gedachten heeft Yale een uitgebreide reeks alarmen ontwikkeld die geschikt zijn voor elke woning. Of u nu zelf onze EF-serie Alarm wilt installeren, of een professioneel SmartHome Alarm systeem bij u thuis wilt laten installeren – wij hebben een alarm voor u, ook voor toegangscontrole kan je bij ons terecht.