Ramen en deuren op maat

Hoe weet u wanneer u uw houten ramen moet vervangen?

Met de juiste zorg moeten houten ramen een lang en probleemloos leven hebben. Het zal u misschien verbazen dat onze houten ramen met een garantie komen, aanzienlijk langer dan wat veel bedrijven voor UPVC ramen aanbieden.

Er zal echter een tijd komen dat er vervangingen nodig zijn. Als uw ramen beginnen te lijden onder ouderdom, gebrek aan onderhoud of blootstelling aan extreme weersomstandigheden, dan is het goed mogelijk dat ze aan vervanging toe zijn. Ramen en deuren vervangen tijdens je kapsalon inrichting

Er kunnen enkele duidelijke tekenen zijn dat uw houten ramen aan vervanging toe zijn:

Zichtbaar verrot hout of schillen van verf.

Uiteindelijk verliest het hout zijn vermogen om vocht af te weren en vanaf dat moment zal het zichtbaar gaan rotten en zal de verf zich van het hout gaan scheiden.

De openers (of vleugels) op een raam plakken of sluiten niet meer goed. Het is mogelijk dat ze helemaal niet opengaan als het hout door vocht dramatisch is opgezwollen.
Er lekt namelijk water door de ramen.

Het hout rondom het glas, of de verzegelde kasten, kan zodanig zijn vergaan dat het water naar binnen kan stromen.

Schimmel of schimmel.

Een opeenhoping van schimmel rond de hoeken of randen van uw raam is een teken dat ze het weer niet tegenhouden.

Waarom u vermoeide houten ramen moet vervangen

Als u tekenen ziet dat uw ramen aan vervanging toe zijn, hebben ze ook invloed op de energieprestaties van uw hele huis.
De centrale verwarming zal harder werken om lekkende warmte te compenseren en het vocht dat naar binnen komt zal een vochtig gevoel rond het raam veroorzaken.
Er is zelfs een potentieel veiligheidsrisico van rotte ramen – verzegelde eenheden zullen gemakkelijker te verwijderen zijn als het naaldhout gemakkelijk kan worden teruggeduwd.
De geluidsisolatie kan ook in het gedrang komen als het raam uitvalt, als u bij een raam staat waarvan u vermoedt dat het aan vervanging toe is en als u merkt dat u buiten verkeer of stemmen kunt horen.

Vervanging van houten ramen van Windows en Doors UK

Hier bij Windows and Doors UK staan we bekend om het leveren van hoogwaardige vervangende houten ramen, en deuren, van verschillende ontwerpen, allemaal vervaardigd volgens de hoogste specificaties met behulp van het fijnste hout. Behandeld om rot en schimmel te weerstaan en om het Britse weer te weerstaan, zijn ze vervaardigd van duurzaam (Forest Stewardship Council) goedgekeurd hout.

Wij ondersteunen onze producten met een garantie van 30 jaar voor goed onderhouden ramen.

Onze ramen en deuren prijzen beginnen bij ongeveer £200 voor een raam, voor een meer op maat gemaakte offerte kunt u contact met ons opnemen. Met de lange levensduur van onze ramen, de verbeteringen aan het uiterlijk van uw woning en de toekomstige besparingen op de verwarmings- en brandstofrekening, zou het vervangen van die falende ramen een goede investering kunnen zijn.

Wij bieden advies over het onderhoud van uw houten ramen en als u vragen heeft, kunt u ons team bellen of onze veelgestelde vragen bezoeken.

Als verwijdering en installatie een probleem is, dan kunt u gebruik maken van onze installatieservice. Wij bespreken dan graag uw installatiemogelijkheden en maken graag een offerte voor zowel de levering als de montage van uw nieuwe, kwalitatief hoogwaardige, houten ramen.
Krijg een gratis offerte
Pagina’s

Achterdeuren
Daklantaarns
Sinaasappelbomen
Houtvervangingsvensters
Handelsproducten
Deurprijzen & Kosten