sleutel op de deur huizen

Sleutel op de deur huizen zijn de kant-en-klare route.
Er zijn vele routes naar het creëren van uw ideale huis, maar als u een stressvrije reis wilt, kan sleutel op de deur zijn.

Het creëren van uw droomhuis is een unieke kans, die u de kans geeft om iets te ontwerpen en te bouwen dat echt op maat gemaakt is in alle opzichten. Maar hoe maakt u het eigenlijk mogelijk?

Sleutel op de deur huis bouwen

Van het bedenken van een ontwerp tot het verkrijgen van de bouwvergunning en het uitvoeren van het project op locatie, er zijn een heleboel overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden.

Gelukkig is er ondersteuning in de vorm van ontwerp- en bouwspecialisten die belangrijke onderdelen van uw project volgens uw specificatie kunnen leveren.

Dit kan variëren van het ontwerpen en leveren van de kernstructuur, tot het verkrijgen van toestemming en het plaatsen van een volledig weerbestendige schil of het mogelijk helpen bij het nemen van uw project van concept tot het overhandigen van de sleutels (vandaar de naam ‘sleutelklaar’).

Hoe werkt de Sleutel op de deur ?

Simpel gezegd, een sleutelklaar huis is een afgewerkt huis dat klaar is om in te trekken.

Om dit te bereiken, werkt u met een geïntegreerd team van ontwerp- en bouwexperts aan de ontwikkeling van het concept van wat u wilt bouwen, waarbij u precies bepaalt hoe u wilt wonen.
Ontwerp & bouw: De 3 hoofdroutes

Alleen structuur

Een basisconstructiepakket omvat de muren, vloeren, het dak en andere bouwelementen van uw huis – inclusief de isolatie. Dit alles kan worden geleverd door een intern team van architecten, ingenieurs en projectmanagers.

Shell

Naast route 1, en afhankelijk van de leverancier, kan een ruwbouwpakket elementen bevatten zoals funderingen, ramen en deuren, dakafwerkingen, buitenbekleding en meer. Het in-house team kan ook een scala aan diensten op het gebied van ontwerp, bouwvergunningen en bouwvoorschriften aanbieden.

Sleutel op de deurTurnkey of Sleutel op de deur

Van de planning tot en met de verhuizing, met deze route krijgt u volledige controle over het ontwerp en de specificatie van uw nieuwe woning – maar u kunt vertrouwen op de experts om het ook daadwerkelijk te laten gebeuren.

Vervolgens kunt u het ontwerp, het bouwproces en het projectmanagement aan datzelfde, zeer ervaren team overlaten. Er is dus geen risico, geen stress, geen valkuilen, geen spiraalvormige kosten en geen vervelende schokken.

Deze aanpak stelt u in staat om samen te werken met een bedrijf dat als enige verantwoordelijk is voor het leveren van uw gebouw volgens uw specificatie.
Wat zijn de belangrijkste voordelen van een turnkey ontwerp en bouw?

Turnkey maakt het bouwen van uw eigen huis eenvoudig en betaalbaar. Velen van ons willen een eigen huis creëren, maar hebben niet de tijd om een reeks van consultants, aannemers en ambachtslieden te beheren, wat 40-50 uur per week kan duren.

Ter vergelijking: een turnkey-bouwer betrekt u bij alle beslissingen en alle leuke onderdelen van het ontwerpen en bouwen van uw eigen huis, precies zoals u dat wilt, maar zonder de stress.

Dit is een kosten- en tijdbewuste aanpak waarbij de professionals de verantwoordelijkheid nemen, maar u toch de controle heeft. Bovendien zijn er geen modderige bezoeken aan het terrein (tenzij u wilt komen, natuurlijk) en hoeft u waarschijnlijk maar ongeveer 5-10 uur per week in uw schema te stoppen.
Beperkt het mijn ontwerpopties?

Ik zeg altijd dat alles in uw huis moet worden ontworpen en geoptimaliseerd voor de manier waarop u en uw gezin leven. Het is dus niet meer dan logisch dat een goed ontwerp- en bouwbedrijf een huis creëert dat absoluut individueel is voor u, ongeacht het serviceniveau dat u kiest. Elk project wordt op maat gemaakt voor uw levensstijl, milieudoelstellingen en budget.
Meer informatie bij de Design & Build Workshops

Sylva Design & Build Workshop

Wilt u meer weten over de ontwerp- en bouwroute naar uw nieuwe woning? Sylva’s deskundige team organiseert informatieve, vrij toegankelijke Design & Build workshops om u te helpen het proces te begrijpen in het National Self Build & Renovation Centre in Swindon.

De cursusdata voor 2017 zijn inclusief: 3 juni, 16 september & 25 november

Boek een GRATIS cursus

Wat uw motieven voor zelfbouw ook zijn – of u nu kiest voor een luxewoning, een grotere gezinswoning nodig heeft of gepensioneerden die graag een huis voor het leven willen creëren en in stijl willen ontspannen – de mogelijkheid om uw eigen huis te ontwerpen en te bouwen is de ultieme verwennerij. Deze route stelt u niet alleen in staat om te beslissen hoe uw ideale huis eruit zou zien, maar stelt u ook in staat om iets te bereiken dat werkt voor de manier waarop u en uw gezin leven.

Met Sleutel op de deur bent u in staat om te kiezen hoe uw huis er van binnen en van buiten uit zal uitzien, tot en met de inrichting, het landschap, de keuken en de badkamerinrichting.
Wat zit er in een kant-en-klaar huispakket?

Turnkey of Sleutel op de deur maakt oneindig veel ontwerpopties mogelijk, zodat uw nieuwe woning een traditionele, eigentijdse of moderne uitstraling kan krijgen. Dit alles wordt geleverd via één aanspreekpunt met het eigen deskundige team van architectentechnologen, ingenieurs en projectmanagers.

Een afgewerkte Sleutel op de deur woning, klaar om in te trekken, omvat meestal ook:

Conceptontwerp: het ontwikkelen van uw ideeën en het verkrijgen van bouwvergunningen.
Full Building Regulations service: inclusief tekeningen en het verkrijgen van toestemming voor u.
Serviceverbindingen: installatie en alle contacten met de nutsbedrijven.
Stichtingen: volledig funderingsontwerp en installatie (sommige leveranciers leveren deze service niet).
Muren, vloeren en dak: bij turnkey of Sleutel op de deur  bouwen vormen we de ruwbouw van uw huis met behulp van een hoogwaardig, groen en duurzaam houtskelet.
Isolatie: als u gebruik maakt van houtskeletbouw kan dit in de fabriek worden geïnstalleerd in de panelen om de thermische prestaties te bereiken die u nodig heeft.
Ramen en deuren: hoogwaardige buitenramen en -deuren, in de fabriek beglaasd en geschilderd in uw kleur naar keuze.
Dakafwerking: wat het ontwerp ook bepaalt, plus fascia, soffits en regenwaterproducten.
Buitenbekleding: bakstenen, steen, pleisterwerk, hout of wat uw ontwerp ook vereist.
Verwarming en sanitair: verwarmingssystemen met hernieuwbare bronnen indien nodig.
Elektriciteit: eerste en tweede vaste installatie.
Intern timmerwerk: trappen, leuningen, plinten en architraves.
Keukens en badkamers: zoals door u gekozen (sommige leveranciers leveren deze dienst mogelijk niet).
Decoratie: schilderen en decoreren.
Landschapsarchitectuur: buitenshuis hard hovenierswerk.
Testen, ingebruikname en oplevering: volledige set van onafhankelijke testen.

De Meren volgens turnkey of Sleutel op de deur

De Lakes is een privé-ontwikkeling van vakantiehuizen aan het water, waarbij de eigenaren 50 weken per jaar in hun woningen mogen wonen. Samen met Yoo vertaalt het team van de Sylva Groep de ontwerpideeën van de klanten in een set werktekeningen voor een op maat gemaakte of op maat gemaakte woning, klaar voor offsite productie en een fast-track bouw op locatie.

Ons werkgebied omvat de levering en installatie van de houtskeletbouw, ramen en deuren, larikshoutbekleding, dakbedekking en regenwaterproducten. Ook inbegrepen zijn glulambalken, lariksdekken en de houten en metalen balustrades.

Productietekeningen, constructiedetails, bouwschema’s en materiaalafnames worden allemaal in eigen huis voorbereid voordat de werkzaamheden in de fabriek beginnen – en de klant wordt gedurende het hele proces geraadpleegd om ervoor te zorgen dat het schema trouw blijft aan hun concept en verlanglijstje.

Dit project met vier slaapkamers en een oppervlakte van 350 m2 werd in slechts negen maanden gebouwd voor een totale kostprijs van £750.000 (£2.143 per m2).

Meer Design and Build-cases
Wat is er niet inbegrepen?

Dit zal in grote mate afhangen van het bedrijf waar u voor kiest om mee te werken. Een package build bedrijf dat een kant-en-klare oplossing biedt, kan alle aspecten van het ontwerp en de bouw van uw nieuwe woning omvatten.

Bij sommige bedrijven bestaan hier echter wel varianten op, met name bedrijven die buiten het Verenigd Koninkrijk zijn gevestigd. Dit betekent dat aspecten van een project waar lokale kennis nuttig kan zijn, zoals de funderingen, soms door een derde partij worden geleverd.
Is turnkey ontwerpen en bouwen goed voor mij?

Het kiezen van een turnkey of Sleutel op de deur  ontwerp en -bouwoptie voor uw nieuwe woning is zeer geschikt voor degenen die nieuw zijn in de zelfbouw en die willen vertrouwen op deskundige ondersteuning en kennis. Het is ook ideaal voor mensen die moeite hebben om tijd te vinden voor het plannen en beheren van hun projecten, omdat u nog steeds de woning kunt realiseren die u wilt, maar met een sterk gereduceerde tijdsbesteding.

Hier zijn enkele belangrijke vragen om te overwegen bij de beslissing of een turnkey-ontwerp en -bouwoplossing voor u geschikt is:

Wilt u de handen uit de mouwen steken? Zo ja, dan is turnkey of Sleutel op de deur  waarschijnlijk niet geschikt voor u.
Heeft u al eens eerder gebouwd? Zo ja, dan kunt u overwegen om terug te gaan naar een casco- of bouwwerkdienst.

Wilt u een huis dat is ontworpen naar uw specifieke wensen? Dit is een van de belangrijkste voordelen van het kiezen van de Sleutel op de deur route. Eventueel kan je in de tuin prachtige meubelen plaatsen. Klik hier, voor tuinmeubelen kopen