Steigerbouw

U moet bij Steigerbouw zijn voor een goede en veilige steiger. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van veel verschillende steigers, ladders en trappen. De producten komen direct uit de fabriek, zodat Steigerbouw snel kan leveren voor een goede prijs. Bent u op zoek naar een goede en gebruiksvriendelijke steiger? Dan bent u bij Steigerbouw aan het juiste adres.
Veilig en zeker met stellingbouw Devan

U heeft wellicht steigers nodig voor uw werk, maar ook voor een tuin- of keukenklusje in huis. Steigerbouw heeft steigers die geschikt zijn voor op de bouwplaats, in de industrie, voor schilderwerken of schoonmaakwerkzaamheden. Maar Steigerbouw heeft ook diverse steigers in het assortiment voor een klusje thuis. U kunt veilig en gemakkelijk op een steiger werken, veel beter dan op een ladder. U staat veel steviger en heeft meer bewegingsvrijheid. En je valt veel minder snel van een steiger af. Alle steigers zijn uiteraard voorzien van de juiste certificering en voldoen aan de geldende veiligheidseisen en normen. Ook kunt u bij Steigerbouw terecht voor de jaarlijkse keuring van werkmaterialen.
Rolsteiger

Steigerbouw heeft diverse steigers in het assortiment. Zo zijn ze bijvoorbeeld leverancier van Altrex, Little Jumbo. Hierdoor kunt u eenvoudig en veilig op hoogte werken. Geen klimmen en klauteren meer. Deze steiger is ook gemakkelijk te bouwen. Naast rolsteigers zijn er ook gevelsteigers, trapsteigers, daksteigers, binnenste steigers en steigeraccessoires te koop.
Assortiment

Steigerbouw heeft een uitgebreid scala aan materialen die u nodig heeft in de bouw. Van een bouwlift tot een bordes of een enkele montagetrap, een huishoudtrap en van een aanhanger tot opslagsystemen, u vindt het allemaal in de webshop of de winkel in Valkenswaard. U kunt bij Steigerbouw terecht voor alle soorten steigermateriaal. En bent u op zoek naar iets wat niet in het assortiment zit? Dan zoeken de medewerkers van Steigerbouw vrijblijvend naar het juiste materiaal.

 

Kan ik een prijs per m² krijgen, zodat ik zelf mijn prijsopgave kan berekenen?

Dit kan op voorwaarde dit gaat om heel eenvoudige toepassingen zonder overbruggingen, uitbouw, veranda’s, enz…

 

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een stelling?

Dit moet enkel wanneer de stelling op het openbaar domein staat. Dit is dan ook steeds ten laste van de klant.

 

Kan ik materiaal huren?

Het materiaal verhuren zonder dat wij zelf de montage verzorgen doen we niet. Eens de stelling is gemonteerd heeft U het materiaal uiteraard in huur zolang als nodig.

 

Moet ik een opleiding gevolgd hebben om op de stelling te mogen werken?

De wetgever heeft bepaald dat iedereen die op een stelling werkt hiervoor een opleiding “veilig werken op hoogte” moet gevolgd hebben. In praktijk kan het aanstellen van een “bevoegd persoon” soms volstaan. Dit kunnen wij voor U op ons nemen.

 

Moet de stelling gekeurd worden?

Zolang het gaat om een basisopstelling (in vele gevallen is dit zo) volstaat het aanduiden van de “steigerklasse”. Wij voorzien dit, alsook het gevraagde steigerdossier.