Tuin inrichten

Met het opheffen van de beperkingen zijn we nu in staat om die noodzakelijke reünies met onze dierbaren te houden. Als u van plan bent om een tuinfeest te organiseren voor uw reünie, moet u weten welke voorbereidingen u moet treffen – en daar kunnen wij u bij helpen!

We hebben een gedetailleerde gids samengesteld om u te helpen uw tuin klaar te maken voor een zomerfeest, van de praktische kant tot de leuke kant…

OPRUIMEN EN ORGANISEREN

Het eerste waar we allemaal aan denken als we besluiten om gastheer te zijn, is de gevreesde taak om op te ruimen en te organiseren. De basistaken die nodig zijn om de tuin op te ruimen zijn de gebruikelijke – maaien, het gazon voeden, de planten water geven en ontweiden. Echter, wanneer u uw tuin voorbereidt op een feestje, zult u uw creatieve hoed op moeten zetten bij een picknicktafel aankopen

Creatief worden met uw tuinbedden door ze op te frissen met wat nieuwe planten of door zelf wat zaden te zaaien, kan echt helpen om de tuin te transformeren. We raden sterk geurende planten aan zoals jasmijn, rozemarijn en lavendel, die ’s avonds goddelijk ruiken.

HET CREËREN VAN EEN COCKTAILTUIN

Maak indruk op uw gasten door verse kruiden en eetbare bloemen uit uw indrukwekkende eetbare cocktailtuin te plukken. Een plantenbak vol verse kruiden en eetbare bloemen die op de dag zelf gebruikt kunnen worden voor cocktails en eten, laat zien dat u alles uit de kast heeft gehaald voor een geweldig feest. Wij raden u aan om deze eetbare planten te planten in een container of plantenbak met nuttige etiketten en deze in het zicht te plaatsen bij uw bar of BBQ. Als je je afvraagt welke planten het beste zijn, kun je online handige gidsen vinden. Een paar ideeën zijn lavendel, speermunt, citroenverbena, Cubaanse munt en tijm. We hebben een verscheidenheid aan plantenbakken die perfect zouden zijn voor dit – zoals onze wrijf een…
Aanbevolen: Onze table bois

Het zal u verbazen hoeveel verschillende hersenspinsels u nu kunt maken met uw nieuwe bar planter!

Buitenshuis zitten is belangrijk en er zijn veel verschillende vormen van het – bar, dineren, en banken . Natuurlijk, als je denkt aan een feestje denk je eerst aan de bar en het eetgedeelte. Het creëren van een uitgesproken bar of eetruimte kan helpen om het evenement minder in elkaar geflanst te laten lijken door de tuin op te delen in unieke ‘zones’ tijdens het feest. Natuurlijk, als je wel investeert in een buitenbar, kan dit ook voor extra zitplaatsen zorgen. Zoals onze upcycled Tuk Tuk Bar – perfect voor een tuin in mediterrane stijl.
Aanbevolen: Onze table de jardin

U heeft echter ook een ruimte nodig waar de gasten zich kunnen ontspannen en tot rust komen. Het hebben van een buitenbank of -suite is de perfecte optie. Onze meubels zijn ontworpen voor comfort – en niet alleen voor één evenement, maar voor een heel leven. Voor mensen met grotere families of groepen vrienden raden wij onze ruime hoekeenheden aan, zoals de Fitzroy Corner Unit of de Nevada Corner Unit, die voldoende ruimte bieden voor sociale afstand.

Tip: Het toevoegen van extra comfort zoals strooikussens, buitendekens en dekens kan er ook voor zorgen dat uw gasten zich zo comfortabel mogelijk voelen!

SHELTER

Kom regen of zonneschijn, met elke bijeenkomst die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat een soort van onderdak toegankelijk is. Het is net zo belangrijk om te onderzoeken welk type schuilplaats het beste is voor het gebied als het item dat je koopt. Het is ook belangrijk om te beslissen of je de schuilplaats als een permanente of semi-permanente structuur wilt hebben.

Als je denkt aan meer semi-permanent, kun je kiezen voor een cantilever – die je gemakkelijk kunt inklappen als je hem niet gebruikt. Het gebruik van een pop-up kiosk of evenementenhok zal hetzelfde effect hebben, het kan gewoon wat langer duren om het op te zetten en af te breken.

Tip: Omdat shelters niet altijd ontworpen zijn voor extreme weersomstandigheden, adviseren wij om waar mogelijk extra steunen toe te passen, zoals extra scheerlijnen of hek/grondankers!
Aanbevolen: Onze Royal LED Cantilever Parasol – Met ingebouwde LED’s.

Als u op zoek bent naar iets permanents, zijn tuinhuisjes of schermwoningen praktisch en multifunctioneel; met onze schermwoningen hebben sommige klanten ze zelfs gebruikt voor hun hot tubs!

WAARSCHUWING

Of je nu een marshmallow wilt roosteren of gewoon lekker wilt genieten van de warmte (of allebei!), we houden er allemaal van om samen te komen rond een gezellig vuurtje als de avond aanbreekt. Daarom raden we aan om een speciale vuurplaats in de tuin te hebben met aparte zitplaatsen – om ook de afzonderlijke gebieden te helpen scheiden. Tijdens de koude zomeravonden wordt het ook door de gasten gewaardeerd…

Ons assortiment van brandkuilen omvat een op VW Van geïnspireerde brandkuil, klassieke brandschalen en de beroemde Chesney BBQ Kachels. Psst… we hebben zelfs houtwinkels – zoals ons liefdeshartvormige houten rek.
Aanbevolen: Chesney Terrace Gourmet Heater.

Tip: Als u op zoek bent naar een bron van warmte en een gloed zonder gevaar, kunt u ook gebruik maken van outdoor kachels voor hetzelfde effect! Koop hier onze kachels.

VERLICHTING

Als de zon ondergaat, maar je hebt veel te veel plezier om uit elkaar te gaan, kan de duisternis in de weg beginnen te staan. Het strategisch plaatsen van wat decoratieve verlichting in de hele tuin kan niet alleen erg praktisch worden als de schemering nadert, maar het kan ook helpen om een bepaalde sfeer te creëren voor de avondsfeer.

We raden aan om paden te verlichten met tuinpalen, touwlampen boven de sociale ruimtes te hangen en grotere lampen te gebruiken rond de belangrijkste sociale ruimtes. Het gebruik van eco-vriendelijke verlichting is altijd het beste, maar vergeet niet om ze op te laden onder de directe zon, ruim voor het feest.

Tip: Als het licht zal beestjes aantrekken, probeer dan te investeren in een aantal citronella kaarsen als ze fungeren als extra verlichting en een afschrikmiddel tegen ongedierte!

DRINKEN KOELER

Tijdens de warme zomerperiode heeft elk evenement koele dranken nodig. En omdat het een buitenbijeenkomst is, wat is er dan beter geschikt voor de gelegenheid dan een buitenkoeler? We hebben allemaal de nogal saaie drankkoelers in de plaatselijke supermarkt gezien. Maar wist je dat je een drankkoeler kunt hebben die ook als decoratie kan dienen? Ons assortiment van buitenkoelers is gemaakt om niet alleen praktisch te zijn, maar ook leuk en vermakelijk. Ons assortiment bestaat uit alles van een door een schildpad geïnspireerde koeler.