Villabouw look

Voeg waarde en flexibiliteit toe aan uw eigendom en woning met accessoire wooneenheden (of ADU’s). Deze kleine woningplannen bieden verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid om een ouder wordend familielid te huisvesten, het creëren van ruimte voor een kantoor aan huis, of het genereren van inkomsten via een huurder.

Klik hier om onze collectie van accessoire wooneenheden (ADU’s) te verkennen.

Volgens een artikel uit Accessoire Woningen is een ADU “een heel eenvoudig en oud idee: het hebben van een tweede kleine woning op hetzelfde terrein (of aan) je gewone eengezinswoning, zoals: een appartement boven de garage, een klein huis (op een fundering) in de achtertuin, [of] een kelderappartement”. We hebben een aantal van onze favoriete ADU’s van Houseplans.com verzameld – bekijk ze hieronder (voor het bouwen van een accessoire woning, zorg ervoor dat je erachter komt of ADU’s zijn toegestaan in uw omgeving).
Luxe villabouw op maat. Leuke Cottage House Plan

Geniet van privacy met dit vrijstaande huisje plan.

Kleine huisplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADUs Plan 1077-7 is handig en betaalbaar.

Op zoek naar een accessoire woning om op een grotere woning te bouwen? Je schoonfamilie zal genieten van de privacy van dit schattige huisje, met een open keuken. Of bouw het als een betaalbare, mooie hoofdwoning. Een kookeiland opent direct naar de woonkamer en zorgt voor een luchtige sfeer. Stap naar buiten via de glazen schuifdeuren net buiten de hoofdslaapkamer.

Kleine huisjes plannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s
Bijkomende Woninginrichting met Ambachtelijke Stijl

Leef groot met deze kleine exclusieve villabouw

Kleine Huisplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s Plan 1077-6 maakt casual dineren gemakkelijk.

Met een open plattegrond tussen de woonkamer en de keuken voelt deze accessoire-woonunit ruim en ontspannen aan. Een groot kookeiland biedt veel ruimte voor casual dining. Geniet van het buitenleven op de voorporch of net buiten de hoofdslaapkamer. Nog een voordeel? Alle woonruimtes bevinden zich op één gemakkelijk te bereiken niveau (bekijk dit artikel over ADU’s van Builder Online).

Kleine huisplattegronden: Flexibiliteit toevoegen aan uw huis met ADU’s
Kleine Huttenhuisje Plan

Dit huisplan zou kunnen worden gebruikt als een kleine vakantiewoning of ADU

Kleine Huisplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s Plan 20-2365 is een leuke en gezellige cabine ontwerp.

Op zoek naar een kleine vakantie/vakantiehuisje? Met twee slaapkamers, een volledige keuken, een eethoek en verzamelruimte, heeft dit huttenplan alles wat je nodig hebt voor vakantie of een langere pauze. Een andere optie? Gebruik dit plan als een accessoire woning in uw achtertuin. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kleine huisjesplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s
Eenvoudig, klein en stijlvol

Deze ADU voelt modern en fris aan

Kleine Huisplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s Plan 45-581 sporten een easygoing lay-out in heel.

Eenvoudig, klein en totaal stijlvol – dat beschrijft deze accessoire-woonunit. De eenvoudige indeling voelt modern en fris aan. Zin om te ontspannen? De veranda’s voor en achter in de woning bieden bij mooi weer veel ruimte om van het buitenleven te genieten (ontdek deze veranda-ideeën van Good Housekeeping). Mis de inloopkast in de master suite niet.

Kleine huisplattegronden: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s
Charmant Toebehoren Woning

Dit ontwerp is geweldig voor het leven op het platteland

Kleine Huisplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADUs Plan 126-178 biedt een functionele plattegrond.

Deze charmante accessoire-woning is perfect voor het landelijk wonen. De overdekte voorporch biedt een geweldige ruimte voor het buitenleven, terwijl de achterporch de boel netjes houdt met gemakkelijke toegang tot een grote modderruimte/wasruimte. De badkamer opent direct naar de slaapkamer en heeft ook gemakkelijke toegang voor de gasten.

Royale ramen zorgen voor een open en ruim gevoel in het woongedeelte. Functioneel en stijlvol is de keuken voorzien van een centraal eiland dat extra ruimte biedt voor de maaltijdbereiding.

Kleine huisplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s
Hedendaags huisplan

Deze woningplattegrond is zowel bescheiden als stijlvol

Kleine Huisplannen: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADUs Plan 48-1025 biedt ruimte voor benodigdheden

Hier is een bescheiden en stijlvol eigentijds huisplan. De woonkamer doet ook dienst als slaapkamer en opent naar de kleine keuken. Met een bijkeuken en twee opbergkasten biedt dit ontwerp voldoende ruimte voor benodigdheden. Een patio net buiten de eetkamer (via glazen schuifdeuren) is perfect om na een lange dag tot rust te komen.

Kleine huisplattegronden: Voeg flexibiliteit toe aan uw huis met ADU’s
Woninginrichting met grote doorstroming

Dit moderne huisplan zou geweldig werken op een smalle kavel…